AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek

Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek

Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden seyretmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar seyretmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yağmuru seyretmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işarettir.

Kahve falında yağmur seyretmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir