AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ayağını görmek

Kahve falında arkadaşının ayağını görmek

Kahve falında arkadaşının ayağını görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, rakiplerini geride bırakacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayağını gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının ayağının koptuğunu görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının ayağını görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ayağı kırık görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize ayaklarını soktuğunu görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir