AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve dışarıdan bakmak

Kahve falında eve dışarıdan bakmak

Kahve falında eve dışarıdan bakmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, öz güven kazanacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve dışarıdan bakmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, çözüm önerilerinizi paylaşmalı veya sunabileceklerinizi ortaya koymalısınız.

Kahve falında eve dışarıdan bakmak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dışarıya bakmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dışarı bakmak ticari anlamda yön değiştireceğine, huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak evinin geçiminin zorlaşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında camdan dışarı bakmak zenginliğe sahip olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evden dışarı çıkmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalettir.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı evden dışarı atmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir