AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , ticarette ilerleyeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek toplum için faydalı işler yapacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarı atlamak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak giderlerin artış göstereceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek halinin iyi olduğuna, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında gece dışarı çıktığını görmek fakirleşeceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir