AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan dışarıyı seyretmek her konuda gelişme gösterileceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışarıyı seyretmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden seyretmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet eder.

Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar seyretmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine inanılır.

Kahve falında pencereden dışarı atlamak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir