AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere çerçeve görmek

Kahve falında pencere çerçeve görmek

Kahve falında pencere çerçeve görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sıkıntıya düşüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere çerçeve gördüyseniz:

  • Belli değişiklikleri açıkça uygulamaya koymanız engeller ya da baskılarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında pencere çerçevesi görmek el üstünde tutulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencere çerçeve görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çerçevesiz pencere görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda çerçeve görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğraf çerçeve görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında boş fotoğraf çerçevesi görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret eder.

Kahve falında çerçeve görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir