AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı pencere görmek

Kahve falında kapalı pencere görmek

Kahve falında kapalı pencere görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, hasta olanın da iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında kapalı pencere gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Kahve falında kapalı pencere görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı pencere açmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında açık kızı kapalı görmek üzeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı oda görmek büyük atılımların yapılacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalet eder.

Kahve falında gözü kapalı yürümek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı şemsiye görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet eder.

Kahve falında kapalı gökyüzü görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir