AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden atlayan birini görmek

Kahve falında pencereden atlayan birini görmek

Kahve falında pencereden atlayan birini görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında pencereden atlayan birini gördüyseniz:

  • Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir.

Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, günahların af olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden atlayan birini görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereleri kapatmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına yorulur.

Kahve falında pencereye bakmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında açık kapı pencere görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin pencereden baktığını görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri bakmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, doyasıya sefasını süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir