Kahve falında birinin pencereden baktığını görmek

Kahve falında birinin pencereden baktığını görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, borcunu ödeyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında birinin pencereden baktığını gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ahşap pencere görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere kilitlemek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, her şeyin sarpa saracağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden baktığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, istediği noktalara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden atladığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi pencere görmek gelir kaybedeceğine, planların sarkacağına işaret eder.

Kahve falında temiz pencere görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereye perde takmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden atmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir