AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden adam görmek

Kahve falında pencereden adam görmek

Kahve falında pencereden adam görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden adam gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir veya sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında pencereden adam atmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede adam görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına inanılır.

Kahve falında pencereden adam görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalet eder.

Kahve falında pencere kenarında oturmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere örtmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden atlamaya çalışmak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine işarettir.

Kahve falında pencereleri değiştirmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına inanılır.

Kahve falında çok pencereli ev görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir