AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumru sesi duymak

Kahve falında kumru sesi duymak

Kahve falında kumru sesi duymak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayatının yolunda gideceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumru sesi duymak gördüyseniz:

  • Sağa sola direktifler veriyor imajı çizmemeye gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında kumru sesi duymak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kumru görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin kumru görmek huzur ve şifa bulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kumru görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kumru görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine yorulur.

Kahve falında ölü kumru görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kumru öldürmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, lüks, konfor içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında evde kumru görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir