AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin kumru görmek

Kahve falında güvercin kumru görmek

Kahve falında güvercin kumru görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin kumru gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Kahve falında güvercin ve kumru görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin kumru görmek sıkıntının günden güne artacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta kumru görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kumru sesi duymak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kumru görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kumru görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kumru görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir