AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz pencere görmek

Kahve falında temiz pencere görmek

Kahve falında temiz pencere görmek çok kötü günler geçirileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, canını sıkılacağına, zaferler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında temiz pencere gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Kahve falında temiz pencere görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin penceresinden bakmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşüp ölmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı pencere görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereye tutunmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek başarılı bir insan olacağına, mutluluk dolu haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden yeşillik görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında pencerede görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir