AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede karga görmek

Kahve falında pencerede karga görmek

Kahve falında pencerede karga görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, pek az kazanç getireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede karga gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında pencerede karga görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi karga görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında mavi karga görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ve karga görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına inanılır.

Kahve falında karga sevmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karga ezmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, zorlukların giderileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir