AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve karga görmek

Kahve falında güvercin ve karga görmek

Kahve falında güvercin ve karga görmek mali sorunlarının çözüleceğine, çok eğleneceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin ve karga gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında karga ve güvercin görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve karga görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga yuvası görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dev karga görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında karga kovaladığını görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karganın kafasını koparmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalettir.

Kahve falında karga yakalamak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında karga pişirmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir