AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi karga görmek

Kahve falında mavi karga görmek

Kahve falında mavi karga görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi karga gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında mavi karga görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah karga öldürmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına inanılır.

Kahve falında karga kurtarmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga yaralamak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yavru karga görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Kahve falında kargayı uçarken görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz karga görmek ekmek ve dünya malı alacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karga pişirmek cesaretinin yerine geleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir