AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga sevmek

Kahve falında karga sevmek

Kahve falında karga sevmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karga sevmek gördüyseniz:

  • Son derece uyumlu işbirlikleri içindesiniz, uyumlu kombinasyonlar yapabilir, birbirine uyum sağlayamayan kişileri bir araya getirebilirsiniz.

Kahve falında karga yavrusu sevmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında karga sevdiğini görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karga sevmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli karga görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah karga görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kargayla uğraşmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru karga görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga kesmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir