AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede çiçek görmek

Kahve falında pencerede çiçek görmek

Kahve falında pencerede çiçek görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede çiçek gördüyseniz:

  • Şartlar lehinize ilerliyor.

Kahve falında pencerede çiçek görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pencerenin önünde çiçek görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak işlerin günden güne artacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir pencere görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin pencereden atladığını görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında pencere süslemek kısmetlerinin artacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Kahve falında cam pencere kırmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir