AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalettir.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece yağmur yağdığını görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına inanılır.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine inanılır.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize yağmur yağdığını görmek güzel fırsatların elde edileceğine, evini ve ailesini unutacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir