AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin pencereden atladığını görmek

Kahve falında birinin pencereden atladığını görmek

Kahve falında birinin pencereden atladığını görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin pencereden atladığını gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almayı isteseniz de, çok fazla şey üstlenmeniz hiçbirşeyin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında pencereden atladığını görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında pencereden dışarı atlamak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden atlamak inancını bir kenara atacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında evin penceresinden atlamak hanesinde bolluk ve bereket olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin pencereden atladığını görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereden içeri atlamak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında pencereye cam takmak daha büyük başarılar kazandıracağına, dirliğin bozulabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir