AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta asılı kalmak

Kahve falında ağaçta asılı kalmak

Kahve falında ağaçta asılı kalmak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, geleceğe dair planlar yapacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde yapacağınız değişiklik, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak şanslarla karşılaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında balkonda asılı kalmak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında uçurumda asılı kalmak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere asılı kalmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında tavanda asılı kalmak ele geçen kazancın artacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak hayata küsecek duruma geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda asılı kalmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir