AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere asılı kalmak

Kahve falında bir yere asılı kalmak

Kahve falında bir yere asılı kalmak rahata ereceğine, ferahlayacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalettir.

Kahve falında bir yere asılı kalmak gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirici planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir yere asılı kalmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında uçurumda asılı kalmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında asansörde asılı kalmak günah işlemeyi terk edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında bir yerde asılı kalmak üzüleceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipte asılı kalmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıda asılı kalmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir