AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere silmek

Kahve falında pencere silmek

Kahve falında pencere silmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere silmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi sorgulayabilir, verdiğiniz ölçüde karşılık görüp görmediğiniz sorusuna cevap arayabilirsiniz.

Kahve falında kapı pencere silmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere sildiğini görmek problemlerinin biteceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Kahve falında pencere camını silmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere camı silmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere silmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında öje silmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı silmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında adet kanını silmek uzun bir seyahate çıkılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir