AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanını silmek

Kahve falında adet kanını silmek

Kahve falında adet kanını silmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında adet kanını silmek gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Kahve falında adet kanını silmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet kanı silmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında adet kanı temizlemek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok adet kanı görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına rivayet eder.

Kahve falında adet kanını temizlemek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir