AnaSayfa / Genel / Kahve falında lif ördüğünü görmek

Kahve falında lif ördüğünü görmek

Kahve falında lif ördüğünü görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lif ördüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında lif ördüğünü görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz lif görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında örgü lif görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında lif almak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında banyo lifi almak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lif yapmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi lif görmek çok kötü günler göreceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe lif görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir