AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine battaniye örtmek

Kahve falında birine battaniye örtmek

Kahve falında birine battaniye örtmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne battaniye örtmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında birine battaniye örtmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek aynı karşılığı alamayacağına, insanları kandıracağına delalet eder.

Kahve falında birinin üzerine battaniye örtmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine battaniye örtmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında hediye battaniye almak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir