AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz durmak

Kahve falında namaz durmak

Kahve falında namaz durmak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalettir.

Kahve falında namaz durmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapılacak yardımlar veya önemli amaçlar için çalışmalara destekler söz konusu olabilir.

Kahve falında namaz kılanın önünde durmak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette namaza durmak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başı açık namaza durmak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına işarettir.

Kahve falında abdestsiz namaza durmak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabede namaza durmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında namazda ayakta durmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Kahve falında namaza durmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz safta durmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir