AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabrin açıldığını görmek

Kahve falında kabrin açıldığını görmek

Kahve falında kabrin açıldığını görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, birikim yapacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, ağız tadından olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, parasına da para ekleyeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında kabrin açıldığını gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Kahve falında ışık açıp kapatmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kabrin açıldığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere açıp kapatmak huzurlu ve mutlu olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında başörtüsünün açıldığını görmek maddi konuda zayıflayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünün açıldığını görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çukur açıldığını görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç renginin açıldığını görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni açılmış market görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir