AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastıkla boğmak

Kahve falında yastıkla boğmak

Kahve falında yastıkla boğmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, imkanlarının genişleyeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastıkla boğmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında yastıkla boğmak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında kadın boğmak eğlenceli günler geçirileceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını boğmak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını boğmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendini suda boğmak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanı boğmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendini boğmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın boğduğunu görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir