AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt yastığı görmek

Kahve falında sırt yastığı görmek

Kahve falında sırt yastığı görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, yeni mallara kavuşacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında sırt yastığı gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok çaba harcadığınız desteği kaybetmemelisiniz.

Kahve falında sırt yastığı görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık içinde para görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yastık görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında çift kişilik yastık görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar yastığı görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında pamuk yastık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak yastık görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, mutlu olacağına ve güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir