AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye şemsiye vermek

Kahve falında sevgiliye şemsiye vermek

Kahve falında sevgiliye şemsiye vermek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, para kazanmaya, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye şemsiye vermek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında sevgiliye şemsiye vermek bolluğa kavuşacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi başkasına vermek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk şemsiye görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye etmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye istemek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, ümitsizliğe yorulur.

Kahve falında evde şemsiye açmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine şemsiye almak yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir