AnaSayfa / Genel / Kahve falında saten yorgan görmek

Kahve falında saten yorgan görmek

Kahve falında saten yorgan görmek zor günlerin sona ereceğine, herkesin takdirini toplayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Kahve falında saten yorgan gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında pembe saten yorgan görmek sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi saten yorgan görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı saten yorgan görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında saten yorgan görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saten kırmızı elbise görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında siyah saten elbise görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulur.

Kahve falında saten çarşaf görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında saten elbise görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir