AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe saat takmak

Kahve falında pembe saat takmak

Kahve falında pembe saat takmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe saat takmak gördüyseniz:

  • Açık iletişim kurmak bundan sonraki adımınızı belirlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında pembe saat takmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında pembe kol saati görmek hidayete ermeyi de başaracağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında pembe saat görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kol saati takmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kol saati takmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat bulup takmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi saat takmak acı veren durumların vuku bulacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saat takmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir