AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe saat görmek

Kahve falında pembe saat görmek

Kahve falında pembe saat görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında pembe saat gördüyseniz:

  • Ani hareketler sizin yanlış karar vermenize neden olabilir.

Kahve falında pembe saat görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe saat takmak işinde profesyonel kimse olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Kahve falında pembe kol saati görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saatini unutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yeni saat takmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında saat çaldığını görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırık saat görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında durmuş kol saati görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir