AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi saat takmak

Kahve falında mavi saat takmak

Kahve falında mavi saat takmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine inanılır.

Kahve falında mavi saat takmak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Kahve falında mavi saat takmak tatsız durumlar yaşanacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kol saati takmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına inanılır.

Kahve falında saat alıp takmak çok güzel adımlar atılacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pahalı saat takmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, can sıkıcı haberler almaya işaret etmektedir.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saat takmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında saat bulup takmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saati kola takmak hikmete kavuşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir