AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saat takmak

Kahve falında beyaz saat takmak

Kahve falında beyaz saat takmak başarının düşeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saat takmak gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında beyaz kol saati takmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işarettir.

Kahve falında beyaz saat takmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çalıştığı yerde amir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat alıp takmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, masa başı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saati kola takmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine yorulur.

Kahve falında sarı kol saati takmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kol saati takmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında saati koluna takmak ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir