AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe poşet görmek

Kahve falında pembe poşet görmek

Kahve falında pembe poşet görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe poşet gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Kahve falında pembe poşet görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hayır dualarına nail olacağına yorulur.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına alamet eder.

Kahve falında elinde poşet taşımak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşette kayısı görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında poşet çanta görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir poşet para görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ailesinden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir poşet balık görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir