AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette kayısı görmek

Kahve falında poşette kayısı görmek

Kahve falında poşette kayısı görmek şansızlığın kırılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında poşette kayısı gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşın.

Kahve falında poşette kayısı görmek şansın ve kısmetin açılacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşetler görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında bir poşet et görmek geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalettir.

Kahve falında poşette canlı balık görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı poşet görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşet çanta görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah poşet görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında poşet vermek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir