AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, zevki sefa içinde olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine yorulur.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu para görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çanta dolusu kağıt para görmek hakkını yedirtmeyeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında çuval dolusu kağıt para görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kucak dolusu kağıt para görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu kağıt para görmek üzüntülerin gideceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir