AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, itibarının ve makamının artacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine tabir olunur.

Kahve falında poşet içinde kağıt para gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahatler veya çevre değişikliği sağlayabilecek doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında poşet içinde para görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında poşetin içinde para görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret eder.

Kahve falında çanta içinde kağıt para görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde kağıt para görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında zarfın içinde kağıt para görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, günahların da affolacağına delalettir.

Kahve falında cüzdan içinde kağıt para görmek ulvi kimse haline geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir