AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet para görmek

Kahve falında bir poşet para görmek

Kahve falında bir poşet para görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, suçlamalardan aklanılacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, garanti olacak makama oturacağına, evliliğinde mutlu olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir poşet para gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, hak yemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah poşette para görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında poşette para görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir poşet bozuk para görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde para görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında poşette bozuk para görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında poşet içinde para görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir