AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet balık görmek

Kahve falında bir poşet balık görmek

Kahve falında bir poşet balık görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kendine döneceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir poşet balık gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında poşet dolusu balık görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşete balık koymak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşetle balık görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşette canlı balık görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşete balık görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kul hakkına girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir poşet balık almak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde balık görmek çaresizleşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir poşet balık görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir