AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe papağan görmek

Kahve falında pembe papağan görmek

Kahve falında pembe papağan görmek rakiplerin üzüleceğine, geçiminin güçleşeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, kazancının günden güne arttıracağına yorulur.

Kahve falında pembe papağan gördüyseniz:

  • Ruhsal durumunuzu, iş hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında pembe papağan görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüysüz papağan görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş papağan görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Kahve falında evde papağan görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağan yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi papağan görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, huzursuzlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak papağan görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir