AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını incitmek

Kahve falında ayağını incitmek

Kahve falında ayağını incitmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını incitmek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında ayağını incitmek yeni işler alacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inciden tesbih görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak kesilmesini görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare ayağı görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine işarettir.

Kahve falında ayağında kurtcuk görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine yorulur.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, insanlarla arasının açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir