AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında kurtcuk görmek

Kahve falında ayağında kurtcuk görmek

Kahve falında ayağında kurtcuk görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ticarete atılacağına, işlerini hafifleteceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayağında kurtcuk gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında ayağın kurtlandığını görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının kurtlandığını görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu ayak görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında kurtcuk görmek işlerinin günden güne azalacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına inanılır.

Kahve falında saç içinde kurt görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük elma kurdu görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kurt kafası görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında elinde kurt görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir