AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ayağı görmek

Kahve falında fare ayağı görmek

Kahve falında fare ayağı görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, ev taşımaya, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare ayağı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya yapmak istediğiniz düzenlemeleri destekleyen koşullar var.

Kahve falında ayakla fare öldürmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Kahve falında fare ayak izi görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, gelirinin sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında farenin ayağını kemirdiğini görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında fare ayağı görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin ayağını ısırdığını görmek dertlerinin biteceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir