AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefene sarilmak

Kahve falında kefene sarilmak

Kahve falında kefene sarilmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, planlarının gerçekleşeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, komşularla ters düşüleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kefene sarilmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

Kahve falında kefene sarilmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadınla sarilmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisini sarilmak endişelerin son bulacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düsmanla sarilmak refaha erileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak getirisinden daha fazla olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vefat etmis birine sarilmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Kahve falında altin sarisi rengi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kirmizi ve sari gül görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir