AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kaban giymek

Kahve falında pembe kaban giymek

Kahve falında pembe kaban giymek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında pembe kaban giymek gördüyseniz:

  • Sorunları tek tek ele alırsanız başarabilirsiniz.

Kahve falında pembe kaban giymek çok büyük menfaatler kazanacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe kaban görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert kaban giymek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kaban giymek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kabanını giymek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kaban giymek doğruluktan ayrılmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında gri kaban giymek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir