AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini görmek şansının döneceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste kaban giymek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kaban giymek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi kaban giymek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kabanını giymek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri kaban giymek acı veren kazalara, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi kaban giymek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir