AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kaban görmek

Kahve falında pembe kaban görmek

Kahve falında pembe kaban görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, keyfe kavuşacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe kaban gördüyseniz:

  • Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında pembe kaban giymek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında pembe kaban görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert kaban giymek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kaban giydiğini görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi kaban görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, borçların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaban kaybetmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mor kaban görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kabanını kaybetmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir